Skip to main content

Sea Magic Park

Kyrenia / Esentepe
6 room
210m²
Condition
Newly built
Real estate type
Family house
Heating
Other
Amenities
Balcony
AC
Pool
Equipped
Furnished

A Sea Magic Projekt a Carrington csoport egyik leglátványosabb komplexuma. Csupán 120 méterre a tengerparttól található. Az Észak-Cipruson, Esentepen / Kyrenián, csodálatos környezetben elhelyezkedő Sea Magic Projekt villái nagyon jó befektetési lehetőséget kínálnak. 

Szolgáltatások : - Medencék - Wellness központ - Fitness terem - Golf klub
- Tenisz pálya - Kiváló éttermek - Hangulatos bárok - Biztonsági szolgálat

Ár (GBP) : 699.950,- 
Ár (EUR*) : 769.945,

Egyedülálló, kamatmentes lehetőség, hiszen most 50% befizetésével a fennmaradó 50%-ot kamatok nélkül tudja törleszteni 50 hónap alatt, egyenlő részletekben (havi 1 %).

Tengerparti nyaralót szeretne? Vagy éppen a legjobb ingatlan befektetéseket keresi? (Az ingatlanok takarítása, működtetése megoldható.) Portfóliónkban újépítésű ciprusi ingatlanok közül válogathat akár már kb. 16 millió forinttól, egészen 2,5 milliárd forintig, Ciprus egész területén.

Nincs is más dolga, mint kiválasztani melyik lakást, házat, apartmant vagy esetleg villát szeretné. A döntését megkönnyítve szívesen látjuk személyesen a szerelem szigetén, ahol megtekintheti az eladásra kínált ingatlanok bármelyikét, ehhez pedig biztosítunk Önnek ingyen szállást 3 éjszakára.

Budapestről a közvetlen repülőjárattal kevesebb mint 3 óra alatt Larnaca-n van.

Ezen a napfényes szigeten a hegyektől a völgyekig, fenyvesektől a szőlőskertekig számos érdekesség vonzza a turistákat. Változatos strandok között szemezgethetnek az érdeklődök. Az extrém sportokat kedvelőknek adottak a sziget szeles partjai, a romantikázni vágyókat megannyi csodálatos öböl várja, míg a családosok is találnak bőven kedvükre való csendesebb vizeket.

A vírushelyzet miatt megoldható a NO-kontakt adás-vétel is.

FONTOS: a magyar forintban megjelölt ár tájékoztató jellegű, a napi árfolyam függvénye. Az ingatlanok pontos ára devizában (angol font) kerül feltüntetésre.