Skip to main content

Sea Pearl Residence

Trikomo / Iskele
4 room
100m²
Condition
Newly built
Real estate type
Flat
Plot size
345m²
Heating
Other
Amenities
Balcony
Terrace
AC
Equipped
Furnished

A Sea Pearl Residence Észak Ciprus egyik legfelkapottabb tengerpartjának, a Long Beach partszakasz közvetlen közelében Iskelén épül. Ezek a modern építésű, balkonos apartmanok csodálatos kilátással rendelkeznek a Mediterrán tengerre.
Az ár tartalmazza a konyhabútort!
    

Szolgáltatások :

- Hangulatos bárok

- Medencék

- Játszóterek

- Fitness terem
- Éttermek

- Szupermarket

- Biztonsági szolgálat
 

Projekt átadása :

1.ütem KÉSZ

2.ütem 2020. október

Ár (GBP) : 170.000,-

Ár (EUR*) : 187.000,-

Egyedülálló, kamatmentes lehetőség, hiszen most 50% befizetésével a fennmaradó 50%-ot kamatok nélkül tudja törleszteni 50 hónap alatt, egyenlő részletekben (havi 1 %).

Tengerparti nyaralót szeretne? Vagy éppen a legjobb ingatlan befektetéseket keresi? (Az ingatlanok takarítása, működtetése megoldható.) Portfóliónkban újépítésű ciprusi ingatlanok közül válogathat akár már kb. 16 millió forinttól, egészen 2,5 milliárd forintig, Ciprus egész területén.

Nincs is más dolga, mint kiválasztani melyik lakást, házat, apartmant vagy esetleg villát szeretné. A döntését megkönnyítve szívesen látjuk személyesen a szerelem szigetén, ahol megtekintheti az eladásra kínált ingatlanok bármelyikét, ehhez pedig biztosítunk Önnek ingyen szállást 3 éjszakára.

Budapestről a közvetlen repülőjárattal kevesebb mint 3 óra alatt Larnaca-n van.

Ezen a napfényes szigeten a hegyektől a völgyekig, fenyvesektől a szőlőskertekig számos érdekesség vonzza a turistákat. Változatos strandok között szemezgethetnek az érdeklődök. Az extrém sportokat kedvelőknek adottak a sziget szeles partjai, a romantikázni vágyókat megannyi csodálatos öböl várja, míg a családosok is találnak bőven kedvükre való csendesebb vizeket.

A vírushelyzet miatt megoldható a NO-kontakt adás-vétel is.

FONTOS: a magyar forintban megjelölt ár tájékoztató jellegű, a napi árfolyam függvénye. Az ingatlanok pontos ára devizában (angol font) kerül feltüntetésre.