Skip to main content

21. kerület, Csepel-Belváros, 417 m2-es tégla építésű családi ház eladó!

Budapest XXI. kerület
Csepel
3 floor
6 room
417m²
Year of construction
2008
Condition
Good
Real estate type
Family house
Plot size
1300m²
Heating
Floor heating
Amenities
Balcony
Terrace
Separate bathroom and toilet
AC
Modern plastic doors and windows
Modern insulation
Alarm system
Cellar
Attic
Equipped
Furnished

Csepelen tégla építésű családi ház eladó!

Eladásra kínálok egy 1300nm-es telken 2008-ban, kizárólag minőségi anyagokból felépített, három szintes, jó állapotban lévő, összesen 417 m2 alapterületű családi házat, tágas, világos és élhető terekkel.

Alsó szint:
Az alsó szint 158 m2 területű, egy tágas, 55 m2-es, jelenleg edzőteremként használt helyiséggel, zuhanyzóval, 2 mosdóval (az egyik szaunává alakítható), két kisebb tárolóval, egy 32,5 m2-es, két gépkocsi parkolására is alkalmas garázzsal, valamint egy további, 26 m2-es külön tárolóval. Az alsó szint teljes egésze fűthető, az edzőtermi rész parkettázott, a többi helyiség csempézett. A garázs lejáró szintén fűthető.

Földszint:
A ház földszinti része összesen 132 m2 alapterületű, 33 m2-es nappalival, 28 m2-es étkezővel és egy 18 m2-es tágas szobával. Ezen kívül konyha, kamra, gyönyörűen kialakított tusoló és külön illemhely található. Javarészt az egész földszint fűtése padlófűtéssel biztosított, kifogástalan állapotú hideg- és melegburkolatok. A földszintet három oldalról tágas teraszok veszik körbe.

Emelet:
A 127 m2-es emeleti részen 4 külön bejáratú tágas, világos szobát, gardróbszobát, egy gyönyörű fürdőszobát és külön illemhelyet találunk. Az utcafrontra néző két szoba közös erkéllyel rendelkezik. A burkolatok is itt kifogástalan állapotban vannak.

Felszereltség, extrák:
- Dryvit 15 cm-es falszigetelés;
- minden emeleti szoba és a lenti nappali légkondicionált (Samsung klímákkal);
- földszinten golyóálló, hőszigetelt ablakok;
- motoros alumínium redőnyök, szúnyoghálóval;
- riasztó- és kamerarendszer;
- kamerás kaputelefon;
- öntözőrendszer, amely fúrt kútról működtethető, komposztáló, gyümölcsfák.

A ház a központhoz közeli, mégis csendes, élhető lakóövezetben helyezkedik el. A környék közlekedése és ellátottsága kitűnő, pár percen belül elérhető autóbuszállomás több buszjárattal, 3 percre a H7-es hév. 200 méteren belül általános- és középiskola, kisegítő iskola, orvosi rendelő, Penny Market, Tesco.

A megadott ár irányár, lehetőség van továbbá kisebb értékű ingatlan beszámítására is.

További információért hívjon bizalommal, szükség esetén ügyvédi tanácsadást is tudok nyújtani.