Skip to main content

Four Seasons tengerparti ikervillák

Bogaz
1 floor
4 room
120m²
Year of construction
2020
Condition
Newly built
Real estate type
Family house
Heating
Center Heating
Amenities
Balcony
Terrace
Separate bathroom and toilet
AC
Two entrances
Modern insulation
Alarm system
Pool
Equipped
Furnished

Four Seasons Life - Trikomo / Boğaz

SEA GATE 3+1 Ikervilla       , Emerald Street 1/B

Belső : 120 nm

Szobák száma : 4                                                                     

Fürdőszobák száma : 2

Erkély : 15 nm

Terasz: 40 nm + 55 nm tetőterasz

Kert:  17 nm + privát medence         

Saját parkolóhely

További medencék

Fitness terem

Biztonsági szolgálat

A ciprusi Four Seasons Life tengerparti apartmanjai Iskele mellett, Boğaz városában közvetlenül a tengerparton épülnek és a tervezők külön figyelmet fordítottak arra, hogy a modern épületek és a csodálatos környezet összhangban legyen.  A 102 000 m2 területen megvalósuló projekt, az egész komplexum kialakításánál az elegancia mellett az egyik legfontosabb tervezési szempont az itt lakók kényelmének, és a különböző igények teljes körű kiszolgálása volt.

Az ár tartalmazza a konyhabútort is.

Ár (GBP) :      575.500,-                                           
 

Egyedülálló, kamatmentes lehetőség, hiszen most 50% befizetésével a fennmaradó 50%-ot kamatok nélkül tudja törleszteni 50 hónap alatt, egyenlő részletekben (havi 1 %).

Tengerparti nyaralót szeretne? Vagy éppen a legjobb ingatlan befektetéseket keresi? (Az ingatlanok takarítása, működtetése megoldható.) Portfóliónkban újépítésű ciprusi ingatlanok közül válogathat akár már kb. 16 millió forinttól, egészen 2,5 milliárd forintig, Ciprus egész területén.

Nincs is más dolga, mint kiválasztani melyik lakást, házat, apartmant vagy esetleg villát szeretné. A döntését megkönnyítve szívesen látjuk személyesen a szerelem szigetén, ahol megtekintheti az eladásra kínált ingatlanok bármelyikét, ehhez pedig biztosítunk Önnek ingyen szállást 3 éjszakára.

Budapestről a közvetlen repülőjárattal kevesebb mint 3 óra alatt Larnaca-n van.

Ezen a napfényes szigeten a hegyektől a völgyekig, fenyvesektől a szőlőskertekig számos érdekesség vonzza a turistákat. Változatos strandok között szemezgethetnek az érdeklődök. Az extrém sportokat kedvelőknek adottak a sziget szeles partjai, a romantikázni vágyókat megannyi csodálatos öböl várja, míg a családosok is találnak bőven kedvükre való csendesebb vizeket.

A vírushelyzet miatt megoldható a NO-kontakt adás-vétel is.

FONTOS: a magyar forintban megjelölt ár tájékoztató jellegű, a napi árfolyam függvénye. Az ingatlanok pontos ára devizában (angol font) kerül feltüntetésre.