Ugrás a tartalomra
Családi ház

Miért minket válasszon?

•             Ügyvéd rendszerint kell az ingatlan adásvételhez

Az ingatlan adásvételének folyamata szinte minden esetben azzal zárul, hogy az ügyvéd elkészíti, ellenjegyzi és benyújtja az adásvételi szerződést a földhivatalba, lebonyolítja a földhivatali eljárást. Miért ne kezdené rögtön az ügyvédjénél a folyamatot, ha az ingatlanközvetítést is rá bízhatja.

•             Jogvégzettek, tapasztaltak vagyunk

Az ügyvédek az ingatlanjog és a szerződések jogának szabályait egyetemi képzés során sajátították el és ezt az elméleti tudást sokéves, számos ingatlanügy lebonyolításánál mélyítették el gyakorlati tapasztalatokkal, amelyre Ön is számíthat az ingatlan eladási, vásárlási ügyében.

•             Felelősségbiztosítással rendelkezünk

Minden ügyvéd a tevékenységét felügyelő ügyvédi kamara tagja, és kötelező számára a tevékenysége kapcsán, beleértve az ingatlanközvetítést is, folyamatos a felelősségbiztosítást fenntartania.

•             Etikai szabályoknak megfelelően dolgozunk

Az ügyvédek kötelesek megfelelni az ügyvédi kamara szabályzataiban meghatározott etikai, magatartási szabályoknak az ingatlanközvetítési tevékenységük során is.

•             Beazonosítjuk az ingatlant és a feleket

Munkánk során kötelesek vagyunk felelősséggel ellenőrizni, beazonosítani az ingatlanok adatait, tulajdonosait és a szerződő feleket egyaránt.

•             Más jogi ügyekben is fordulhat hozzánk

Ha az ingatlanközvetítés során megismert ügyvéd jó benyomást tett Önre, külön megbízás alapján más jogi ügyeiben is segítségére lehet.

•             Reális áron dolgozunk

Annak ellenére, hogy az ingatlanközvetítést jogi diplomával, felelősségbiztosítással végezzük, díjaink nem magasabbak a piaci áraknál, számos esetben kedvezőbbek a versenytársaink által alkalmazott szinteknél, és mindig a felek megállapodására alapulnak.