Ugrás a tartalomra
Családi ház

Hálózatunk célja

Tisztelt Látogató!

Köszöntjük az Ügyvédházak, az ingatlanforgalmazó ügyvédek hálózatának honlapján!

Az Ügyvédházak hálózat létrehozásának gondolatát az sarkallta, hogy az ügyvédek  egy jogszabály által biztosított tevékenységének piacát megerősítse, és új választási lehetőséget teremtsen az ingatlanok értékesítését, vásárlását tervező ügyfelek számára.

További célja, hogy az ügyvédek ingatlanforgalmazó tevékenységét országosan, egy erős, bevezetett  márkanév alatt, folyamatos marketinggel népszerűsítse, és tegye új, versenyképes alternatívává a már ezen a piacon dolgozó, létező ingatlanközvetítő hálózatok mellett.

Ha az ügyvédeknek sikerül ügyfelek bizalmát kivívniuk eredményes alaptevékenységük során, akkor ez jó alap lehet arra, hogy a jogi ügyek mellett az ügyfelek az ingatlanügyleteikkel is őket bízzák meg, és ezeket a megbízásokat sikerrel, ügyfelek és saját üzleti sikereik elérése érdekében  teljesítsék.

Az a cél, hogy minél több magyarországi településen legyen egy ügyvéd vagy ügyvédi iroda, aki az Ügyvédházak hálózat tagja, és aki saját, felelősségteljes munkájával helyben népszerűsíti, ismerté teszi az ügyvédi ingatlanközvetítő tevékenységet.

Reméljük, hogy az Ön megelégedésére is szolgálhat majd hálózatunk tagjainak működése.