Ugrás a tartalomra

Sea Life Residence

Trikomo / Iskele
2 szoba
35m²
Állapot
Újépítésű
Ingatlan típusa
Lakás
Fűtés
Egyéb
Felszereltség
Erkély
Légkondicionált
Gépesített
Bútorozott

A festői Iskelén, a Long Beach tengerparttól kb. 200 m-re, két perc sétányira fekvő Sea Life Long Residence apartmanjai nem csak ideális otthonok, de a dinamikusan fejlődő infrastruktúra, valamint a turisták számának növekedése miatt, kiváló befektetési lehetőséget is nyújtanak! Az ár tartalmazza a konyhabútort!    

  Szolgáltatások :

- Hangulatos bárok

- Felnőtt medencék

- Gyermekmedencék

- Éttermek


- Szupermarket

- Saját parkolóhely

- Fitness terem

- Biztonsági szolgálat

Projekt átadása : 

1.ütem KÉSZ

2.ütem 2020. december

Ár (GBP) : 50.900,-  

Ár (EUR*) : 55.990,-

Tengerparti nyaralót szeretne? Vagy éppen a legjobb ingatlan befektetéseket keresi? (Az ingatlanok takarítása, működtetése megoldható.) Portfóliónkban újépítésű ingatlanok közül válogathat akár már kb. 18 millió forinttól, egészen 2,5 milliárd forintig, Ciprus egész területén.

Nincs is más dolga, mint kiválasztani melyik lakást, házat, apartmant vagy esetleg villát szeretné. A döntését megkönnyítve szívesen látjuk személyesen a szerelem szigetén, ahol megtekintheti az eladásra kínált ingatlanok bármelyikét, ehhez pedig biztosítunk Önnek ingyen szállást 3 éjszakára.

Budapestről a közvetlen repülőjárattal kevesebb mint 3 óra alatt Larnaca-n van.

Ezen a napfényes szigeten a hegyektől a völgyekig, fenyvesektől a szőlőskertekig számos érdekesség vonzza a turistákat. Változatos strandok között szemezgethetnek az érdeklődök. Az extrém sportokat kedvelőknek adottak a sziget szeles partjai, a romantikázni vágyókat megannyi csodálatos öböl várja, míg a családosok is találnak bőven kedvükre való csendesebb vizeket.