Ugrás a tartalomra

Royal Sun Elite

Trikomo / Iskele
3 szoba
56m²
Állapot
Újépítésű
Ingatlan típusa
Lakás
Fűtés
Egyéb
Felszereltség
Erkély
Műanyag nyílászáró
Medence
Gépesített
Bútorozott

Tengerparti nyaralót szeretne? Vagy éppen a legjobb ingatlan befektetéseket keresi? (Az ingatlanok takarítása, működtetése megoldható.) Portfóliónkban újépítésű ingatlanok közül válogathat akár már kb. 18 millió forinttól, egészen 2,5 milliárd forintig, Ciprus egész területén.

Nincs is más dolga, mint kiválasztani melyik lakást, házat, apartmant vagy esetleg villát szeretné. A döntését megkönnyítve szívesen látjuk személyesen a szerelem szigetén, ahol megtekintheti az eladásra kínált ingatlanok bármelyikét, ehhez pedig biztosítunk Önnek ingyen szállást 3 éjszakára.

Budapestről a közvetlen repülőjárattal kevesebb mint 3 óra alatt Larnaca-n van.

Ezen a napfényes szigeten a hegyektől a völgyekig, fenyvesektől a szőlőskertekig számos érdekesség vonzza a turistákat. Változatos strandok között szemezgethetnek az érdeklődök. Az extrém sportokat kedvelőknek adottak a sziget szeles partjai, a romantikázni vágyókat megannyi csodálatos öböl várja, míg a családosok is találnak bőven kedvükre való csendesebb vizeket.

A Royal Sun Elite Residence Észak- Cipruson, Iskelén a Long Beach tengerpart közelében épült. A projekt közel 90 hektáros föld területen fekszik, amelyen 10 különféle típusú blokkban több mint 1000 lakás fog helyet kapni. A projekten belül megtalálhatók lesznek a studiólakásoktól, az 1 és 2 hálószobás apartmanokon keresztül az ikervillákig minden típusú ingatlan. A mindössze 10 perc alatt elérhető sekély vizű, homokos strand kiválóan alkalmas kikapcsolódásra mind a gyermekes családoknak mind a vízi sportok szerelmeseinek.

Ár (GBP) : 67.000,-
Ár (EUR*) : 73.700,-

Az ár tartalmazza a konyhabútort!

Szolgáltatások : - Hangulatos bárok - Felnőtt medencék - Gyermekmedencék - Éttermek

- Szupermarket - Saját parkolóhely - Fitness terem - Biztonsági szolgálat

Projekt átadása : 1.ütem 2021. december 2.ütem 2022. július