Ugrás a tartalomra

Poseidon

Kyrenia / Bahçeli
3 szoba
85m²
Állapot
Újépítésű
Ingatlan típusa
Ház
Fűtés
Egyéb
Felszereltség
Erkély
Terasz
Légkondicionált
Medence
Gépesített
Bútorozott

A most épülő, gyönyörű Poseidon projekt 6 önálló villát és 28 apartmant tartalmaz, melyek mindegyikéből fantasztikus kilátás nyílik a mediterrán tengerre! A komplexum Észak Cipruson, Bahcelin helyezkedik el, 25 km-re Kyreniatól. A Poseidon projekt 2 és 3 szobás apartmanjai mindegyikéből lenyűgöző panoráma tárul        elénk és kialakításuk során minden igényt figyelembe vettek a tervezők.

  Extrák :    

- Padlófűtés a fürdőszobában
- Gránit munkapult a konyhában
- Széles választék a csempék közt 


Projekt átadása : 2020. vége

Ár (GBP) : 189.950,-

Ár (EUR*) : 208.945,-

Egyedülálló, kamatmentes lehetőség, hiszen most 50% befizetésével a fennmaradó 50%-ot kamatok nélkül tudja törleszteni 50 hónap alatt, egyenlő részletekben (havi 1 %).

Tengerparti nyaralót szeretne? Vagy éppen a legjobb ingatlan befektetéseket keresi? (Az ingatlanok takarítása, működtetése megoldható.) Portfóliónkban újépítésű ciprusi ingatlanok közül válogathat akár már kb. 16 millió forinttól, egészen 2,5 milliárd forintig, Ciprus egész területén.

Nincs is más dolga, mint kiválasztani melyik lakást, házat, apartmant vagy esetleg villát szeretné. A döntését megkönnyítve szívesen látjuk személyesen a szerelem szigetén, ahol megtekintheti az eladásra kínált ingatlanok bármelyikét, ehhez pedig biztosítunk Önnek ingyen szállást 3 éjszakára.

Budapestről a közvetlen repülőjárattal kevesebb mint 3 óra alatt Larnaca-n van.

Ezen a napfényes szigeten a hegyektől a völgyekig, fenyvesektől a szőlőskertekig számos érdekesség vonzza a turistákat. Változatos strandok között szemezgethetnek az érdeklődök. Az extrém sportokat kedvelőknek adottak a sziget szeles partjai, a romantikázni vágyókat megannyi csodálatos öböl várja, míg a családosok is találnak bőven kedvükre való csendesebb vizeket.

A vírushelyzet miatt megoldható a NO-kontakt adás-vétel is.

FONTOS: a magyar forintban megjelölt ár tájékoztató jellegű, a napi árfolyam függvénye. Az ingatlanok pontos ára devizában (angol font) kerül feltüntetésre.