Ugrás a tartalomra

Lanterns Ruby Villa

Kyrenia / Esentepe
4 szoba
220m²
Állapot
Újépítésű
Ingatlan típusa
Ház
Fűtés
Egyéb
Felszereltség
Erkély
Terasz
Légkondicionált
Medence
Gépesített
Bútorozott

Lantern Projekt luxus villái exkluzív, nyugodt környezetben, 5 perc sétára a Golf klubtól, 20 perc sétára a tengerparttól, 20 percnyi autóútra a Venetian öböltől és a városközponttól találhatóak. Pazar kilátással, óriási teraszokkal, belső terekkel, az egyedi igényeknek megfelelő kialakítású, testre szabható konyhával, fürdőszobával, dupla üvegezett hatalmas ablakokkal rendelkezik, és prémium építőanyagok felhasználásával épült.
 

 Extrák :

- 24 órás szolgálat
- Biztonsági védelem
- Csendes és békés szomszédság

Ár (GBP) : 219.000,- 

Ár (EUR*) :  240.900,-

Egyedülálló, kamatmentes lehetőség, hiszen most 50% befizetésével a fennmaradó 50%-ot kamatok nélkül tudja törleszteni 50 hónap alatt, egyenlő részletekben (havi 1 %).

Tengerparti nyaralót szeretne? Vagy éppen a legjobb ingatlan befektetéseket keresi? (Az ingatlanok takarítása, működtetése megoldható.) Portfóliónkban újépítésű ciprusi ingatlanok közül válogathat akár már kb. 16 millió forinttól, egészen 2,5 milliárd forintig, Ciprus egész területén.

Nincs is más dolga, mint kiválasztani melyik lakást, házat, apartmant vagy esetleg villát szeretné. A döntését megkönnyítve szívesen látjuk személyesen a szerelem szigetén, ahol megtekintheti az eladásra kínált ingatlanok bármelyikét, ehhez pedig biztosítunk Önnek ingyen szállást 3 éjszakára.

Budapestről a közvetlen repülőjárattal kevesebb mint 3 óra alatt Larnaca-n van.

Ezen a napfényes szigeten a hegyektől a völgyekig, fenyvesektől a szőlőskertekig számos érdekesség vonzza a turistákat. Változatos strandok között szemezgethetnek az érdeklődök. Az extrém sportokat kedvelőknek adottak a sziget szeles partjai, a romantikázni vágyókat megannyi csodálatos öböl várja, míg a családosok is találnak bőven kedvükre való csendesebb vizeket.

A vírushelyzet miatt megoldható a NO-kontakt adás-vétel is.

FONTOS: a magyar forintban megjelölt ár tájékoztató jellegű, a napi árfolyam függvénye. Az ingatlanok pontos ára devizában (angol font) kerül feltüntetésre.