Ugrás a tartalomra

Four Seasons Life

Bogaz
1 szoba
30m²
Építés éve
2020
Állapot
Újépítésű
Ingatlan típusa
Lakás
Fűtés
Egyéb
Felszereltség
Erkély
Légkondicionált
Műanyag nyílászáró
Modern szigetelés
Medence
Gépesített
Bútorozott

FOUR SEASONS LIFE projekt, Trikomo/Bogaz

Egyedülálló, kamatmentes lehetőség, hiszen most 50% befizetésével a fennmaradó 50%-ot kamatok nélkül tudja törleszteni 50 hónap alatt, egyenlő részletekben (havi 1 %). 

 

Four Seasons Life - Trikomo / Bogaz

Studio, Belső : 30 nm ; Szobák száma : 1, Fürdőszobák száma : 1; Erkély : 2 nm
Ár (GBP) :      50.000,-

A ciprusi Four Seasons Life tengerparti apartmanjai Iskele mellett, Boğaz városában közvetlenül a tengerparton épülnek és a tervezők külön figyelmet fordítottak arra, hogy a modern épületek és a csodálatos környezet összhangban legyen.  A 102 000 m2 területen megvalósuló projekt, az egész komplexum kialakításánál az elegancia mellett az egyik legfontosabb tervezési szempont az itt lakók kényelmének, és a különböző igények teljes körű kiszolgálása volt. Az ár tartalmazza a konyhabútort.

Szolgáltatások : hangulatos bárok, felnőtt medencék, gyermekmedencék, éttermek, szupermarket, fitness terem, biztonsági szolgálat, saját parkoló
Projekt átadása :                1.ütem 2020. október             2.ütem 2021. december

 

Tengerparti nyaralót szeretne? Vagy éppen a legjobb ingatlan befektetéseket keresi? (Az ingatlanok takarítása, működtetése megoldható.) Portfóliónkban újépítésű ingatlanok közül válogathat akár már kb. 18 millió forinttól, egészen 2,5 milliárd forintig, Ciprus egész területén.

Nincs is más dolga, mint kiválasztani melyik lakást, házat, apartmant vagy esetleg villát szeretné. A döntését megkönnyítve szívesen látjuk személyesen a szerelem szigetén, ahol megtekintheti az eladásra kínált ingatlanok bármelyikét, ehhez pedig biztosítunk Önnek ingyen szállást 3 éjszakára.

Budapestről a közvetlen repülőjárattal kevesebb mint 3 óra alatt Larnaca-n van.

Ezen a napfényes szigeten a hegyektől a völgyekig, fenyvesektől a szőlőskertekig számos érdekesség vonzza a turistákat. Változatos strandok között szemezgethetnek az érdeklődök. Az extrém sportokat kedvelőknek adottak a sziget szeles partjai, a romantikázni vágyókat megannyi csodálatos öböl várja, míg a családosok is találnak bőven kedvükre való csendesebb vizeket.

A vírushelyzet miatt megoldható a NO-kontakt adás-vétel is.

FONTOS: a magyar forintban megjelölt ár tájékoztató jellegű, a napi árfolyam függvénye. Az ingatlanok pontos ára devizában (angol font) kerül feltüntetésre.