Ugrás a tartalomra

Eladó ikerház Budaörsön

Budaörs
Törökugrató
4 szint
4 szoba
180m²
Építés éve
2000
Állapot
Ingatlan típusa
Ház
Telek mérete
600m²
Fűtés
Gáz (cirkó)
Felszereltség
Terasz
Fürdőszoba és WC külön

Budaörs egyik legszebb részén, a legendákkal övezett Törökugratónál kínálok megvételre egy 1992-ben épült, tetőtér beépítéses, 180 m2-es, 4 szobás ikerház felet, 600 m2-es telken, Két beállós GARÁZZSAL, csodálatos PANORÁMÁVAL.
Az ingatlan egy magánúton keresztül közelíthető meg, mely remek intimitást nyújt a háttérben így megbúvó épületnek. Két felszíni beálló is biztosítja a gépkocsiknak a megállást, a 30 m2-es dupla garázs mellett.
A házba lépve az előszobából balra vendég wc nyílik, illetve innen közelíthető meg az emeleti és a pinceszint. Az előtérből jobbra fordulva a gyönyörű, világos nappali rész tárul elénk, kandallóval, közvetlen K-i fekvésű terasz kapcsolattal, balra pedig a konyha és étkező rész található, szintén közvetlen, Ny-i fekvésű terasszal, és a saját, privát kerttel.
Az emeletre jutva 3 hálószobába és egy fürdőszobába léphetünk, melyek mindegyike csodálatos panorámát nyújt az ablakból nézelődőknek. A padlástér igény esetén további 2 hálószoba kialakítására alkalmas.
A pinceszinten, a garázs mellett egy tároló, egy mosókonyha és a kazánház található.
A ház folyamatosan karbantartott, minőségi, stílusos anyaghasználat, a természetes anyagok, a fa különös szeretete jellemzi az épület hangulatát.

Képeket érdeklődés esetén e-mailben tudok küldeni.