Ugrás a tartalomra

Atlantis

Kyrenia / Esentepe
0 szint
4 szoba
100m²
Állapot
Újépítésű
Ingatlan típusa
Lakás
Fűtés
Egyéb
Felszereltség
Terasz
Légkondicionált
Medence
Gépesített
Bútorozott

A szerelem szigetén, Cipruson épül ez a lélegzetelállító projekt a hegyek és a tenger között tökéletes panorámát adva ezzel mind a 48 ingatlannak, amely a projektben készül! A lakástól néhány méterre lévő jóga-sziget a tökéletes lelki békét sugallja. Innen csak pár lépés a homokos, sekély partszakasz, melyet a kivitelezők tettek egyszerre családbaráttá és vízi sportolásra is alkalmassá. A közös használatú medence és a gyönyörűen parkosított terület teszi az Atlantis projektet igazi oázissá!

 

Extrák :       

- Napelemes vízmelegítő rendszer - Dupla üvegű alumínium nyílászárók
- Padlófűtés a fürdőszobákban - Gránit munkalapok, rozsdamentes acél a konyhában
- Közös használatú medence - Parkosított, zöld övezet

 Projekt átadása : 2022. augusztus

Ár (GBP) : 194.950,-

Ár (EUR*) : 214.445,-

 

Tengerparti nyaralót szeretne? Vagy éppen a legjobb ingatlan befektetéseket keresi? (Az ingatlanok takarítása, működtetése megoldható.) Portfóliónkban újépítésű ingatlanok közül válogathat akár már kb. 18 millió forinttól, egészen 2,5 milliárd forintig, Ciprus egész területén.

Nincs is más dolga, mint kiválasztani melyik lakást, házat, apartmant vagy esetleg villát szeretné. A döntését megkönnyítve szívesen látjuk személyesen a szerelem szigetén, ahol megtekintheti az eladásra kínált ingatlanok bármelyikét, ehhez pedig biztosítunk Önnek ingyen szállást 3 éjszakára.

Budapestről a közvetlen repülőjárattal kevesebb mint 3 óra alatt Larnaca-n van.

Ezen a napfényes szigeten a hegyektől a völgyekig, fenyvesektől a szőlőskertekig számos érdekesség vonzza a turistákat. Változatos strandok között szemezgethetnek az érdeklődök. Az extrém sportokat kedvelőknek adottak a sziget szeles partjai, a romantikázni vágyókat megannyi csodálatos öböl várja, míg a családosok is találnak bőven kedvükre való csendesebb vizeket.

A vírushelyzet miatt megoldható a NO-kontakt adás-vétel is.

FONTOS: a magyar forintban megjelölt ár tájékoztató jellegű, a napi árfolyam függvénye. Az ingatlanok pontos ára devizában (angol font) kerül feltüntetésre.