Ugrás a tartalomra

Bemutatjuk új tagjainkat, beszélgetés Dr. Zsemberi-Hegedüs Kinga ügyvéddel

2022. június 20., hétfő – 22:10

Bemutatjuk új tagjainkat, beszélgetés Dr. Zsemberi-Hegedüs Kinga ügyvéddel

Dr. Zsemberi-Hegedüs Kinga ügyvéd kollégánk, a Zsemberi-Hegedüs Ügyvédi Iroda tagjaként Székesfehérváron tevékenykedik ügyvédként, és az Ügyvédházak hálózathoz történő csatlakozása kapcsán kérdeztük őt eddigi tevékenységéről:

Mióta és hol folytatod az ügyvédi tevékenységet? Hol kereshetnek ügyfeleid?

Ügyvédi irodámat idén, 2022. februárjában alapítottam meg Székesfehérvár belvárosában. Nagyon büszke vagyok rá, hogy megtettem ezt a nagy lépést, ugyanis három 7 éven aluli gyerkőc anyukája vagyok, így idén tértem vissza a munka világába, amit nagyon élvezek. Ügyfeleim nyugodtan kereshetnek telefonon, e-mailben, vagy időpont egyeztetést követően személyesen is állok rendelkezésükre a Székesfehérvári Törvényszék mögötti Ányos Pál utcában lévő irodámban.

Mely jogi területeken rendelkezel jelentősebb tapasztalattal, van-e esetleg kiemelt szakterületed?

Gyerekkorom óta imádom az ingatlanokat. Keresni, kutatni, hogy melyik éri meg befektetésnek, melyikbe lenne jó beköltözni, melyikből mit lehetne kihozni egy teljes átalakítással. A jogi diplomám megszerzését követően, 2013-ban társasházkezelői végzettséget is szereztem, hogy ezáltal szélesítsem a műszaki, gazdasági ismereteimet az ingatlanokkal és azok kezelésével kapcsolatban. Ügyvédként az ingatlanjog és a cégjog áll közel a szívemhez, terveim között szerepel egy ingatlanforgalmi szakjogász képzés elkezdése is.

Mit gondolsz, miért kedvező az ügyfeleid számára, ha az ingatlanértékesítésük, -vásárlásuk kapcsán irodádat bízzák meg a lebonyolítással? Mi lehet az előnye, ha ügyvéd jár el ingatlanközvetítőként a képviseletükben?

Nem szeretném a kollégáimat ismételni azzal kapcsolatban, hogy mennyivel előnyösebb az ügyfeleknek, ha olyan ingatlanközvetítőt választanak, aki ügyvéd is egyben. Az Ügyfelek számára a legfontosabb szerintem egy ingatlan vásárlás és értékesítés során, hogy ár-érték arányban a legjobbat találják meg a maguk számára. Úgy gondolom, hogy az Ügyvédházak csapata pont ilyen, tudásuk, megbízhatóságuk, precizitásuk, etikus eljárásuk, felelősségbiztosításuk miatt az ingatlanközvetítő piacon ár-érték arányban a legjobb lehetőség a leendő Ügyfelek számára. És hogy miért az én irodámat válasszák? A fentieken túl azért, mert lelkes vagyok, megbízható, kommunikatív, mindenkivel megtalálom a közös hangot és a legjobb tudásom szerint képviselem az ügyfeleim.

Van-e bármilyen hobbid, amit szívesen űzöl, ha éppen nem az ügyvédkedés köti le az idődet?

Szeretek konditeremben edzeni, miközben jobbnál-jobb zene üvölt a fülemben. Nagyon szeretek olvasni, társasjátékozni (hihetetlen, hogy mennyi fantasztikus társasjáték van, amiről az emberek nagy része sajnos nem tud), és imádok utazni, csak erre manapság ritkán van lehetőségem.

Hol érhetnek el az ügyfeleid?

Elérhetőségeim:

Leendő Ügyfeleim nyugodtan kereshetnek a +36209576520 telefonszámon, emailben, vagy előzetes időpont egyeztetés után személyesen is. 😊

Köszönjük a válaszaidat!