Ugrás a tartalomra

Bemutatjuk új tagjainkat, beszélgetés Dr. Keszte Lilla ügyvéddel

2022. március 18., péntek – 16:38

Bemutatjuk új tagjainkat, beszélgetés Dr. Keszte Lilla ügyvéddel

Dr. Keszte Lilla kollégánk, a Dr. Keszte Lilla Ügyvédi Iroda alapítója Dunaharasztiban tevékenykedik ügyvédként, és az Ügyvédházak hálózathoz történő csatlakozása kapcsán kérdeztük őt eddigi tevékenységéről:

Mióta és hol folytatod az ügyvédi tevékenységet? Hol kereshetnek ügyfeleid?

Ügyvédi tevékenységemet 2015-ben kezdtem, és egészen 2021. év végéig Budapest IX. kerületében praktizáltam. Ez év elejétől Dunaharasztiba költözött az irodám, a Fő út 178. szám alá (Garden House), hogy közelebb legyek a családomhoz, két gyermekemmel és a férjemmel Taksonyban élünk.

Mely jogi területeken rendelkezel jelentősebb tapasztalattal, van-e esetleg kiemelt szakterületed?

Az ingatlanjog területén jelentős tapasztalattal rendelkezek, mivel több társasház, illetve építőipari kivitelező cég is az állandó megbízóim közé tartozik, valamint jelenleg ingatlanforgalmi szakjogász képzésre járok.

Mit gondolsz, miért kedvező az ügyfeleid számára, ha az ingatlanértékesítésük, -vásárlásuk kapcsán irodádat bízzák meg a lebonyolítással? Mi lehet az előnye, ha ügyvéd jár el ingatlanközvetítőként a képviseletükben?

Ügyvédként és leendő ingatlanforgalmi szakjogászként több éves képzés során szereztem meg a szükséges elméleti tudást, ezt mélyítettem gyakorlati tapasztalatokkal, amelyre a megbízóim számíthatnak, jogi szempontból „nem érheti őket meglepetés” az eladni/megvásárolni kívánt ingatlan kapcsán. További előny lehet, hogy kifejezetten erre a tevékenységre vonatkozó felelősségbiztosítással rendelkezem, hivatásomat szigorú etikai és fegyelmi szabályok betartásával gyakorlom.

Van-e bármilyen hobbid, amit szívesen űzöl, ha éppen nem az ügyvédkedés köti le az idődet?

Szabadidőmben a családommal és a kutyámmal kirándulunk, sokat utazunk.

Hol érhetnek el az ügyfeleid?

Elérhetőségeim:

Dr. Keszte Lilla Ügyvédi Iroda

H-2330 Dunaharaszti, Fő út 178. fszt. 1.

office@drkl.eu

+36705557683

https://www.facebook.com/DRKLUgyvediIrodaIngatlaniroda

https://www.instagram.com/keszteingatlaniroda/

whatsapp: +36705557683

Tiktok: tiktok.com/@drkl_ingatlaniroda

 

Köszönjük a válaszaidat!