Skip to main content

Gyönyörűen felújított belvárosi lakás Szegeden

Szeged
Belváros
4 room
176m²
Condition
Renovated
Real estate type
Flat
Heating
Gas (circulating)
Amenities
Separate bathroom and toilet
AC
Equipped
Furnished

Eladó Szeged belvárosában, nagyszerű elhelyezkedés mellett 2. emeleti, 176 m2-es, exkluzív, igényes lakás. Az ingatlan 4 szobás, klímás, gyönyörűen, teljeskörűen felújított polgári lakás, amely udvari autóbeállási lehetőséggel rendelkezik.

A társasház 4 lakásos, az eladó lakás a zárt lépcsőházból nyílik. Alapterülete 176 m2-es, melyben 4 nagyméretű szoba, külön étkezős konyha, fürdőszoba és egy külön wc található. A lakás mind műszakilag, mind esztétikailag teljeskörűen felújított, korszerű, egyedi, radiátorok által szolgáltatott cirkófűtéssel rendelkezik. A felújított fürdőszobába dupla mosdót és tusolókabint építettek be. A konyha kimondottan tágas, nagy étkezőasztallal. Korszerű, konyhagépekkel felszerelt (mosogatógép, páraelszívó, elektromos sütő, gáz főzőlap, klíma) új konyhabútor teszi modernné a helyiséget. A szobákban szép állapotú, eredeti parketta van. Minden szobában valamint a konyhában is van klíma. Az összes, eredeti fa nyílászárót gyönyörűen felújították. Az egész lakás világos, tágas és exkluzív kialakítású.

A lakáshoz egy udvari autóbeállási lehetőség tartozik. Belvárosi elhelyezkedése miatt akár nagyobb családnak, akár befektetésnek is kiválóan alkalmas lehet, csakúgy mint elegáns irodának.

Lehetőség van az ingatlant a benne található minőségi, design bútorokkal együtt is megvásárolni, a vételára ebben az esetben 95.000.000,- Ft.